Bienvenidos a la Basílica de Santa María del Pi

Una comunidad cristiana viva consciente de su tradición y esperanzada en el futuro. La Basílica es también arte y patrimonio con una larga y noble historia. Os invitamos a disfrutar de forma virtual, y le invitamos a visitarnos «presencialmente» siempre que lo desee.

El horario de apertura del templo y del culto mientras aún persisten algunas restricciones debidas a la situación excepcional de crisis sanitaria es el siguiente:
· de lunes a jueves, de las de 10:00 a las 13:00 y de las 17:00 a las 20:00 (misa a las 19:00)
· los viernes y los sábados, de las 09:30 a las 11:00 y de las 18:00 a las 20:00 (misa a las 19:00)
· los domingos y festivos, de las 11:00 a las 13:00 (misa a las 12:00)

En cuanto a las visitas turísticas, retomamos la actividad de momento con los siguientes horarios:
viernes y sábados, de las 11:00 a las 18:00. Puede consultar los detalles de la oferta de actividades y tarifas siguiendo este enlace.

Para cualquier asunto urgente puede contactar a través de los teléfonos 699973613 y 657920244
o mediante el correo electrónico info@basilicadelpi.com.

Noticias

Formulari per donatius a Santa Maria del Pi

Aquí teniu el formulari per a fer transferències puntuals o periòdiques que heu d’omplir perquè puguem seguir conservant la nostra Basílica en les millors condicions i tirar endavant les nostres activitats pastorals i socials.

Festivitat de Sant Josep

Pregària a la Mare de Déu de Montserrat

Passem aquest enllaç a la pregària que l’abat de Montserrat va adreçar a la Mare de Déu demanant-li que vetlli pel nostre poble i per tota la humanitat, pels malalts, pels professionals sanitaris que en tenen cura, pels que tenen responsabilitats polítiques i per tots nosaltres, que tinguem confiança i serenitat d’un futur millor. Pregària

Ajornat el Retaule de Sant Josep Oriol

Quan es va saber de la suspensió del Mobile World Congress que s’havia de celebrar a finals de febrer, ja vam començar a pensar què passaria amb el Retaule. Però havíem de seguir treballant-hi, no només en els assaigs sinó també en les tasques de difusió, vestuari, decorats, pressupost, lloguer d’infraestructures, llum, sonorització… I alguna […]

Concert espiritual «aux Caraïbes»

El proper diumenge dia 19 a les 19:00 els alumnes del Departament de Música Antiga de l’ESMUC, dirigits per Pedro Memelsdorff, ens oferiran, en el marc incomparable de la nostra basílica, un programa molt interessant. Una música exòtica i fresca, plena de passió: la música que es va desenvolupar en els ambients negres i esclaus […]

Temes de formació permanent, segona conferència

Seguim amb el cicle de Temes de formació permanent que vàrem iniciar la setmana passada. El pare Anton Maria Vilarrubias va acabar la primera conferència sobre “Els deu primers capítols del llibre del Gènesi” dient-nos que en la propera xerrada sabríem si Abraham, el patriarca del judaisme, va existir o no.

Nuestro instagram

[enjoyinstagram_mb]