Welcome to the Basilica of Santa Maria of Pi

A living Christian community aware of its tradition and hopeful for the future. The Basilica is also art and heritage with a long and noble history. We invite you to enjoy it virtually, and we invite you to visit us “in person” whenever you want.

The opening hours of the temple and worship while some restrictions still persist due to the exceptional situation of health crisis is as follows:
· Monday to Thursday, from 10:00 p.m. to 1:00 p.m. and from 5:00 p.m. to 8:00 p.m. (Mass at 7:00 p.m.)
· Fridays and Saturdays from 9:30 a.m. to 11:00 a.m. and 6:00 p.m. to 8:00 p.m. (Mass at 7:00 p.m.)
· Sundays and holidays, from 11:00 to 13:00 (mass at 12:00)

As for the tourist visits, we are resuming the activity for the moment with the following schedules:
Friday and Saturday, from 11:00 to 18:00. You can check the details of the offer of activities and rates by following this link.

For any urgent matter you can contact through the telephones 699973613 and 657920244
or by email info@basilicadelpi.com.

News

Formulari per donatius a Santa Maria del Pi

Aquí teniu el formulari per a fer transferències puntuals o periòdiques que heu d’omplir perquè puguem seguir conservant la nostra Basílica en les millors condicions i tirar endavant les nostres activitats pastorals i socials.

Festivitat de Sant Josep

Pregària a la Mare de Déu de Montserrat

Passem aquest enllaç a la pregària que l’abat de Montserrat va adreçar a la Mare de Déu demanant-li que vetlli pel nostre poble i per tota la humanitat, pels malalts, pels professionals sanitaris que en tenen cura, pels que tenen responsabilitats polítiques i per tots nosaltres, que tinguem confiança i serenitat d’un futur millor. Pregària

Ajornat el Retaule de Sant Josep Oriol

Quan es va saber de la suspensió del Mobile World Congress que s’havia de celebrar a finals de febrer, ja vam començar a pensar què passaria amb el Retaule. Però havíem de seguir treballant-hi, no només en els assaigs sinó també en les tasques de difusió, vestuari, decorats, pressupost, lloguer d’infraestructures, llum, sonorització… I alguna […]

Concert espiritual “aux Caraïbes”

El proper diumenge dia 19 a les 19:00 els alumnes del Departament de Música Antiga de l’ESMUC, dirigits per Pedro Memelsdorff, ens oferiran, en el marc incomparable de la nostra basílica, un programa molt interessant. Una música exòtica i fresca, plena de passió: la música que es va desenvolupar en els ambients negres i esclaus […]

Temes de formació permanent, segona conferència

Seguim amb el cicle de Temes de formació permanent que vàrem iniciar la setmana passada. El pare Anton Maria Vilarrubias va acabar la primera conferència sobre “Els deu primers capítols del llibre del Gènesi” dient-nos que en la propera xerrada sabríem si Abraham, el patriarca del judaisme, va existir o no.

Our instagram

[enjoyinstagram_mb]