Welcome to the Basilica of Santa Maria of Pi

A living Christian community aware of its tradition and hopeful for the future. The Basilica is also art and heritage with a long and noble history. We invite you to enjoy it virtually, and we invite you to visit us “in person” whenever you wish.

News

Concert espiritual “aux Caraïbes”

El proper diumenge dia 19 a les 19:00 els alumnes del Departament de Música Antiga de l’ESMUC, dirigits per Pedro Memelsdorff, ens oferiran, en el marc incomparable de la nostra basílica, un programa molt interessant. Una música exòtica i fresca, plena de passió: la música que es va desenvolupar en els ambients negres i esclaus […]

Temes de formació permanent, segona conferència

Seguim amb el cicle de Temes de formació permanent que vàrem iniciar la setmana passada. El pare Anton Maria Vilarrubias va acabar la primera conferència sobre “Els deu primers capítols del llibre del Gènesi” dient-nos que en la propera xerrada sabríem si Abraham, el patriarca del judaisme, va existir o no.

Horaris de misses i actes litúrgics de la Setmana Santa

Aquests son els horaris dels actes litúrgics de la Setmana Santa a Santa Maria del Pi, els quals volem compartir amb tots vosaltres. La Setmana s’inicia amb l’entrada de Jesús a Jerusalem. No entra amb cavalls com faria un exèrcit, entra sobre un pollí jove, símbol de la humilitat, senzillesa i pau.

Temes de formació permanent, nou cicle de conferències i debat a Santa Maria del Pi

Ens fa molta il·lusió presentar-vos un cicle de Temes de formació permanent que, a partir del proper divendres 5 d’abril anirem realitzant a la cripta a les 19:30, just en acabar la missa de les 7 de la tarda. Es tracta d’una proposta molt interessant que, preparada per Anton Maria Vilarrubias, el pare claretià que […]

Dissabte 16 de març, Retaule de Sant Josep Oriol

El retaule, que es representarà el 16 de març a la Basílica de Santa Maria del Pi, mou més d’un centenar de persones entre actors, músics, tramoistes, encarregats de vestuari, tècnics i coordinadors, que aquest 2019 s’han posat sota les directrius del veterà actor, Enric Majó

Arriben les Festes de Sant Josep Oriol!

Les festes tenen un ritual marcat que començarà dissabte 16 amb el Toc d’Inici de les Campanes i el Pregó a càrrec del sr. Manel Barceló, guionista, director, dramaturg i veí del barri. Aquest matí també tindrà lloc la tradicional Remembrança del miracle de les monedes de Sant Josep Oriol, l’Anunci del Baladrer, la Cercavila […]

Conferència: «El Doctor Oriol i la seva figura»

El proper divendres 8 de març, Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme i Alexandra Capdevila, doctora en història moderna, pronunciaran a la cripta de la Basílica del Pi la conferència «El Doctor Oriol i la seva figura»

Concert Genus Angelicum

El proper dimecres, 6 de març, la Basílica de Santa Maria del Pi acull el concert Genus Angelicum: Música per a la consagració de la Catedral de Puebla de los Ángeles (1649).

Cicle de cinema transcendental: “Ordet”

El proper dilluns 25 de febrer es projectarà a la cripta i a les 19:30 la vuitena pel·lícula del nostre Cicle de cinema transcendental. El film que projectarem, “Ordet” (La paraula), és el tercer i últim dels dedicats a Carl Theodor Dreyer.

Our instagram