XXIIè Retaule de Sant Josep Oriol

Un any més, i ja en van vint-i-dos, estem de ple en la preparació del Retaule de Sant Josep Oriol, el drama sacre que vol posar en relleu la figura del nostre sant, i que ha esdevingut nexe d’unió entre els diferents grups de la nostra comunitat. El Retaule és fruit del treball voluntari de més de cent persones entre músics, actors, tramoies, regidors, encarregats de vestuari, tècnics de llums, coordinadors…

Aquest any hi ha novetats importants. Hem reforçat l’equip de vestuari, tindrem nou decorat i l’equip de coordinadors ha crescut. Moltes gràcies a tots per les vostres hores de treball!

Si algú hi vol col·laborar, encara tenim diverses tasques en les que us podeu implicar, i donar un cop de mà en l’organització. Els dies 12, 13 i 14 de març, muntarem la nova escenografia i totes les mans seran molt benvingudes. Demaneu informació al 933184743 o per correu electrònic a info@basilicadelpi.cat.

Programa del dissabte, 17 de març
11:00, anunci del Baladrer a la Plaça del Pi
20:00, processó del llegat del Papa a la Plaça del Pi amb el següent itinerari: pl. Sant Josep Oriol, c. de la Palla, pl. Nova, c. Boters, c. Portaferrissa, c. del Pi, pl. Sant Josep Oriol i pl. del Pi (arribada del llegat a la Basílica).
21:00, a l’interior de la Basílica, representació del drama. Durada aproximada d’una hora i mitja. Organitza: Associació del Retaule de Sant Josep Oriol.

Feu-ne difusió entre el vostres amics, coneguts i saludats!