Benvinguts a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. El Pi és història, cultura i art, però sobretot és la casa d’una comunitat de creients oberta i acollidora que celebra i escolta la paraula de Déu.

Vistes de Barcelona des del campanar

La Basílica del Pi ofereix la possibilitat de visitar els seus espais museístics, entre ells el tresor de la basílica, que conté una important col·lecció d’orfebreria catalana, l’exposició històrica permanent, la cripta, el jardí i el campanar, obert per primera vegada al públic i amb vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona.

HORARIS
De dilluns a diumenge i festius, de 10:00 a 18:00
Tancat 25/12, 26/12, 01/01, 06/01 i 12/05
(aquests horaris es poden veure afectats per celebracions litúrgiques extraordinàries)

Fora d’aquests horaris, la visita al temple és lliure, i per a tothom que vulgui venir a resar hi ha permanentment oberta la Capella de la Sang des de les 09:30 fins les 20:30.

La contribució que demanem als visitants ve donada per les necessitats estructurals de conservació i restauració del temple gòtic que acull la nostra comunitat i del patrimoni moble que conté.

L’ús cultural de la Basílica és la base del finançament de les obres i accions concretes que cal emprendre. Per protegir i posar en valor el patrimoni hem optat per un model de gestió basat en una experiència de visita: el crowdfunding turístic. Els nostres visitants no només veuran i coneixeran aspectes relacionats amb la religió, amb la fe, amb la cultura, l’art, l’arquitectura i la història, sinó que també sabran de les necessitats de conservació de l’edifici que visiten, i veuran que amb la seva contribució col·laboren directament a una obra en concret. Això suposa una vinculació dels visitants amb el lloc visitat, i els converteix en els millors ambaixadors de la Basílica, en nous mecenes.

VISITA LLIURE
Regular: 4,50 €
Reduïda: 3,50 € (Estudiants (fins a 25 anys), menors de 18 anys, majors de 65 anys, docents, discapacitat (+ del 33%), Barcelona Card i grups de + 9 pax)
Reduïda: 2,00 € (Visitants acompanyats per un Guia Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya i grups escolars (fins a 16 anys))
Gratuïta: Nens fins a 8 anys, Guies Oficials de Turisme de la Generalitat de Catalunya, acompanyant de discapacitat i aturats
VISITA EL CAMPANAR DEL PI: Descobreix Barcelona en 360º!
Regular: 9,00 €
Reduïda: 8,00 € (Estudiants (fins a 25 anys), menors de 18 anys, majors de 65 anys, discapacitat (+ del 33%), Barcelona Card, grups de + de 9 pax, Carnet Docent (Generalitat de Catalunya), Carnet Xarxa de Biblioteques Municipals, membre de família nombrosa, Carnet de Biblioteca)
Gratuïta: Nens entre 6 i 8 anys, Guies Oficials de Turisme de la Generalitat de Catalunya
CAPVESPRES A SANTA MARIA DEL PI
Regular: 18,00 €
Reduïda: 16,00 € (Estudiants (fins als 25 anys), menors de 18 anys, majors de 65 anys, discapacitat (+ del 33%) i grups de + de 9 pax)
Gratuïta: Nens entre 6 i 8 anys, Guies Oficials de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Més informació sobre les visites guiades

Informació sobre les visites nocturnes

COMPRAR ENTRADES

Pot sol·licitar més informació per telèfon +34 93 198 40 67 o per correu electrònic: info@riostabarcelona.com

Basílica de Santa Maria del Pi és membre de Turisme de Barcelona.

Logo-Member