Nova campanya de donació de sang a Santa Maria del Pi

El proper dijous 8 de novembre de les 10:00 a les 15:00 hores tindrem de nou les lliteres del Banc de Sang a la nostra Capella de la Sang. Aquesta és la quarta vegada que la nostra parròquia col·labora amb el Banc de Sang i Teixits en campanyes de donació en llocs emblemàtics.

En aquesta ocasió, la parròquia de Sant Pau del Camp també s’ha unit a la campanya i podem anar a donar-hi sang el divendres 9 de les 10:00 a les 15:00 hores.

I recentment, el Monestir de Montserrat i la Catedral de Tarragona també han donat suport al Banc de Sang i Teixits fent campanyes de donació.

Les reserves, sobretot les d’algun grup, estan molt escasses i sempre hi ha persones que necessiten sang per a tractaments, operacions o malalties. En cas que ja haguem donat o que no puguem per qualsevol motiu, podem animar algú que coneixem a fer-ho. El boca orella sempre funciona! i, avui, podem també fer arribar la necessitat de donar sang a amics, coneguts i seguidors a través de les xarxes socials.

Obsequiarem als donants que vinguin a Santa Maria del Pi amb un val que podran bescanviar per una visita guiada i pujada al campanar per a dues persones.