Des del Secretariat diocesà d’Ecumenisme de l’Arquebisbat de Barcelona, i en resposta a la invitació del Papa Francesc a pregar tots junts pel final de la pandèmia, us trasllado la invitació a pregar tots junts, el Pare Nostre, demà dimecres 25 de març a les 12h.

“Quan preguem junts entre cristians, l’objectiu de la unitat sembla més a prop. En la comunió de la pregària, Crist està veritablement present; prega “en nosaltres”, “amb nosaltres” i “per nosaltres” (Ut unum sint 22)

Aquestes són les paraules del Papa Francesc:

“Benvolguts germans i germanes, en aquests dies de prova, mentre la humanitat tremola davant l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus al Cel. Convido a tots els caps de les esglésies i els líders de totes les comunitats cristianes, juntament amb tots els cristians de les diverses confessions a invocar el Déu Altíssim i Totpoderós, mentre simultàniament recito l’oració que Jesús el Nostre Senyor ens ha ensenyat. Per tant, convido a tothom a fer-ho diverses vegades al dia però, tots junts, a recitar el Pare Nostre dimecres 25 de març al migdia. En el dia en què molts cristians recorden l’anunci a la Mare de Déu de l’Encarnació de la Paraula, que el Senyor escolti l’oració unànime de tots els seus deixebles que es preparen per celebrar la victòria de Crist ressuscitat”.

Des de Santa Maria del Pi, ens convidem també a fer nostra aquesta iniciativa, fent-la extensiva a tota la comunitat.