Benvinguts a la Basílica de Santa Maria del Pi

Una comunitat cristiana viva conscient de la seva tradició i esperançada en el futur. La Basílica és també art i patrimoni amb una llarga i noble història. Us convidem a gaudir de forma virtual, i us invitem a visitar-nos “presencialment” sempre que ho desitgeu.

L’horari d’obertura del temple i del culte mentre encara persisteixen algunes restriccions degudes a la situació excepcional de crisi sanitària és el següent:
· de dilluns a dijous, de les de 10:00 a les 13:00 i de les 17:00 a les 20:00 (missa a les 19:00)
· els divendres i els dissabtes, de les 09:30 a les 11:00 i de les 18:00 a les 20:00 (missa a les 19:00)
· els diumenges i festius, de les 11:00 a les 13:00 (missa a les 12:00)

Pel que fa a les visites turístiques, reprenem l’activitat de moment amb els següents horaris:
divendres i dissabtes, de les 11:00 a les 18:00. Podeu consultar els detalls de la oferta d’activitats i tarifes seguint aquest enllaç.

Per a qualsevol assumpte urgent podeu contactar a través dels telèfons 699 973 613  i  657 920 244
o mitjançant el correu electrònic info@basilicadelpi.com.

Notícies

Formulari per donatius a Santa Maria del Pi

Aquí teniu el formulari per a fer transferències puntuals o periòdiques que heu d’omplir perquè puguem seguir conservant la nostra Basílica en les millors condicions i tirar endavant les nostres activitats pastorals i socials.

Festivitat de Sant Josep

Pregària a la Mare de Déu de Montserrat

Passem aquest enllaç a la pregària que l’abat de Montserrat va adreçar a la Mare de Déu demanant-li que vetlli pel nostre poble i per tota la humanitat, pels malalts, pels professionals sanitaris que en tenen cura, pels que tenen responsabilitats polítiques i per tots nosaltres, que tinguem confiança i serenitat d’un futur millor. Pregària

Ajornat el Retaule de Sant Josep Oriol

Quan es va saber de la suspensió del Mobile World Congress que s’havia de celebrar a finals de febrer, ja vam començar a pensar què passaria amb el Retaule. Però havíem de seguir treballant-hi, no només en els assaigs sinó també en les tasques de difusió, vestuari, decorats, pressupost, lloguer d’infraestructures, llum, sonorització… I alguna […]

Concert espiritual “aux Caraïbes”

El proper diumenge dia 19 a les 19:00 els alumnes del Departament de Música Antiga de l’ESMUC, dirigits per Pedro Memelsdorff, ens oferiran, en el marc incomparable de la nostra basílica, un programa molt interessant. Una música exòtica i fresca, plena de passió: la música que es va desenvolupar en els ambients negres i esclaus […]

Temes de formació permanent, segona conferència

Seguim amb el cicle de Temes de formació permanent que vàrem iniciar la setmana passada. El pare Anton Maria Vilarrubias va acabar la primera conferència sobre “Els deu primers capítols del llibre del Gènesi” dient-nos que en la propera xerrada sabríem si Abraham, el patriarca del judaisme, va existir o no.

El nostre instagram

[enjoyinstagram_mb]