L’Associació de campaneres i campaners del Pi, ha posat en marxa un seguit d’actes i d’accions destinades a recaptar fons per la restauració de les campanes (concerts al campanar, concerts a la basílica, conferències…) i properament engegarem una campanya de micromecenatge (Verkami).

També podeu col·laborar amb l’Associació fent un donatiu que podreu desgravar en la declaració de la renda. Si teniu voluntat de fer la desgravació, comuniqueu-nos-ho en el moment de fer el donatiu i faciliteu-nos les vostres dades (nom, cognoms i DNI) per tal que ho notifiquem a Hisenda.

Podeu fer una transferència bancària puntual al nostre compte corrent ES84 1491 0001 2230 0010 6209 de Triodos Bank indicant com a concepte DONATIU CAMPANES. Si voleu rebut de la vostra donació, heu d’enviar còpia del comprovant de la transferència a l’adreça de correu electrònic de l’Associació campanespi@gmail.com. També ens el podeu enviar per correu ordinari o entregar-lo personalment a la parròquia del Pi (Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona) a l’atenció de l’Associació de campaneres i campaners del Pi.