Ajornat el Retaule de Sant Josep Oriol

Quan es va saber de la suspensió del Mobile World Congress que s’havia de celebrar a finals de febrer, ja vam començar a pensar què passaria amb el Retaule. Però havíem de seguir treballant-hi, no només en els assaigs sinó també en les tasques de difusió, vestuari, decorats, pressupost, lloguer d’infraestructures, llum, sonorització… I alguna despesa també s’havia d’anar fent, perquè si finalment es tirava endavant, havia d’haver-hi fulletons per repartir i els cartells grans a l’entrada del temple… I aquest passat dimecres, quan vàrem conèixer les instruccions de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures i recomanacions de prevenció del COVID-19 amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, l’Associació del Retaule de Sant Josep Oriol i la Parròquia vam haver de prendre la decisió d’ajornar a una data que encara no podem concretar la re-presentació d’aquesta 24a. edició que tanta il·lusió ens feia i en la que tantes i tantes hores hi havíem ja esmerçat.
Les circumstàncies no deixaven cap altra opció i els esdeveniments dels dies posteriors així ho han anat confirmant.
I just a l’hora de tancar aquest full, ens arriba també la decisió dels responsables de la Colla dels Gegants del Pi de cancel·lar totes els actes de les Festes de Sant Josep Oriol 2020.
Que Sant Josep Oriol, ens protegeixi a tots, i nosaltres posem-hi de la nostra part seguint les directrius que ens recomanen els experts, que quan això passi, que tard o d’hora passarà, hem de tornar a greixar la màquina i posar-la a punt per fer un bon Retaule.