Benvinguts a la Basílica de Santa Maria del Pi

Una comunitat cristiana viva conscient de la seva tradició i esperançada en el futur. La Basílica és també art i patrimoni amb una llarga i noble història. Us convidem a gaudir de forma virtual, i us invitem a visitar-nos “presencialment” sempre que ho desitgeu.

Somos una comunidad cristiana viva, consciente de su tradición y firmemente esperanzada en el futuro. La Basílica es también arte y patrimonio con una larga y noble historia. Les invitamos a disfrutarla de forma virtual, esperando su visita un dia de forma “presencial”.

A Christian community aware of their tradition alive and hopeful for the future. The Basilica is also art and heritage with a long and noble history. We invite you to enjoy a virtual way, and we invite you to visit us “in person” whenever you want.

Nous sommes une communauté chrétienne vivante consciente de leur tradition et avec espoir dans l’avenir ravis de notre ancienne histoire. La basilique -chef d’oeuvre du gotique- se dresse au coeur du quartier gotique (Barrio Gótico) avec une longue et noble histoire. Nous vous invitons maintenant à en profiter virtuellement, en attendant votre visite lors de votre séjour à Barcelone.

Siamo una comunità cristiana viva, che è consapevole della sua tradizione e ha una forte speranza nel futuro. La Basilica -nell cuore dal Barrio Gotico de Barcellona- è un capolavoro del gotico con una storia lunga e nobile. Vi invitiamo a godere da questo sito web, e vi aspettiamo di persona.

Wir sind eine christliche Gemeinde. Bewusstsein unserer Tradition und starke Hoffnung in die Zukunft. Die Basilika ist auch Kunst-und Kulturerbe mit einer langen Geschichte. Wir warten eurer Besuche.

Rock i campanes a la Basílica de Santa Maria del Pi

Una singular i espectacular fusió entre la banda de rock Imperial Jade i el so de les campanes omplirà de música la Basílica. Tot plegat dirigit pel músic suïs Beat Jaggy.
El concert és una iniciativa que s’emmarca dins el projecte de recuperació del campanar de la Basílica de Santa María del Pi de Barcelona.

Beat Jaggy i el grup català Imperial Jade oferiran dos concerts a la Basílica de Santa Maria del Pi el diumenge 21 i dilluns 22 d’octubre a les 20:00 amb el suport del consolat suís i a benefici de la restauració de les campanes del Pi. El preu del donatiu de l’entrada és de 15€.

L’excepcionalitat d’aquest concert rau en que és la primera vegada que es realitza al país la fusió entre una banda de rock, Imperial Jade, i el so de les campanes. El format innovador d’aquest espectacle consistirà en la sincronització de la banda de rock dins la basílica amb les campanes tocades des de dalt del campanar per un altre equip de músics vinguts de Suïssa. Aquest segon grup portaran el so de les campanes a dins de la basílica creant una mescla sorprenent. L’encarregat d’aconseguir aquesta màgia musical serà Beat Jaggy, músic i compositor suís.