Rock i campanes a la Basílica de Santa Maria del Pi

Una singular i espectacular fusió entre la banda de rock Imperial Jade i el so de les campanes omplirà de música la Basílica. Tot plegat dirigit pel músic suïs Beat Jaggy.
El concert és una iniciativa que s’emmarca dins el projecte de recuperació del campanar de la Basílica de Santa María del Pi de Barcelona.

Beat Jaggy i el grup català Imperial Jade oferiran dos concerts a la Basílica de Santa Maria del Pi el diumenge 21 i dilluns 22 d’octubre a les 20:00 amb el suport del consolat suís i a benefici de la restauració de les campanes del Pi. El preu del donatiu de l’entrada és de 15€.

L’excepcionalitat d’aquest concert rau en que és la primera vegada que es realitza al país la fusió entre una banda de rock, Imperial Jade, i el so de les campanes. El format innovador d’aquest espectacle consistirà en la sincronització de la banda de rock dins la basílica amb les campanes tocades des de dalt del campanar per un altre equip de músics vinguts de Suïssa. Aquest segon grup portaran el so de les campanes a dins de la basílica creant una mescla sorprenent. L’encarregat d’aconseguir aquesta màgia musical serà Beat Jaggy, músic i compositor suís.