Formulari per donatius a Santa Maria del Pi

Aquí teniu el formulari per a fer transferències puntuals o periòdiques que heu d’omplir perquè puguem seguir conservant la nostra Basílica en les millors condicions i tirar endavant les nostres activitats pastorals i socials.

Festivitat de Sant Josep

Pregària a la Mare de Déu de Montserrat

Passem aquest enllaç a la pregària que l’abat de Montserrat va adreçar a la Mare de Déu demanant-li que vetlli pel nostre poble i per tota la humanitat, pels malalts, pels professionals sanitaris que en tenen cura, pels que tenen responsabilitats polítiques i per tots nosaltres, que tinguem confiança i serenitat d’un futur millor.

Pregària

Ajornat el Retaule de Sant Josep Oriol

Quan es va saber de la suspensió del Mobile World Congress que s’havia de celebrar a finals de febrer, ja vam començar a pensar què passaria amb el Retaule. Però havíem de seguir treballant-hi, no només en els assaigs sinó també en les tasques de difusió, vestuari, decorats, pressupost, lloguer d’infraestructures, llum, sonorització… I alguna despesa també s’havia d’anar fent, perquè si finalment es tirava endavant, havia d’haver-hi fulletons per repartir i els cartells grans a l’entrada del temple… I aquest passat dimecres, quan vàrem conèixer les instruccions de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures i recomanacions de prevenció del COVID-19 amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, l’Associació del Retaule de Sant Josep Oriol i la Parròquia vam haver de prendre la decisió d’ajornar a una data que encara no podem concretar la re-presentació d’aquesta 24a. edició que tanta il·lusió ens feia i en la que tantes i tantes hores hi havíem ja esmerçat.
Les circumstàncies no deixaven cap altra opció i els esdeveniments dels dies posteriors així ho han anat confirmant.
I just a l’hora de tancar aquest full, ens arriba també la decisió dels responsables de la Colla dels Gegants del Pi de cancel·lar totes els actes de les Festes de Sant Josep Oriol 2020.
Que Sant Josep Oriol, ens protegeixi a tots, i nosaltres posem-hi de la nostra part seguint les directrius que ens recomanen els experts, que quan això passi, que tard o d’hora passarà, hem de tornar a greixar la màquina i posar-la a punt per fer un bon Retaule.

Concert espiritual “aux Caraïbes”

El proper diumenge dia 19 a les 19:00 els alumnes del Departament de Música Antiga de l’ESMUC, dirigits per Pedro Memelsdorff, ens oferiran, en el marc incomparable de la nostra basílica, un programa molt interessant. Una música exòtica i fresca, plena de passió: la música que es va desenvolupar en els ambients negres i esclaus de les Antilles Franceses durant el segle XVIII. Música per pregar, per expressar la nostàlgia de la terra i la joia de viure. No us ho perdeu!!!

Temes de formació permanent, segona conferència

Seguim amb el cicle de Temes de formació permanent que vàrem iniciar la setmana passada. El pare Anton Maria Vilarrubias va acabar la primera conferència sobre “Els deu primers capítols del llibre del Gènesi” dient-nos que en la propera xerrada sabríem si Abraham, el patriarca del judaisme, va existir o no.

Read more