Visites

jpgBenvinguts a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona. El Pi és història, cultura i art, però sobretot és la casa d’una comunitat de creients oberta i acollidora que celebra i escolta la paraula de Déu.

La Basílica del Pi ofereix la possibilitat de visitar els seus espais museístics, entre ells el tresor de la basílica, que conté una important col·lecció d’orfebreria catalana, l’exposició històrica permanent, la cripta, el jardí i el campanar, obert per primera vegada al públic i amb vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. foto1

Horaris català 2016Fora d’aquests horaris, la visita al temple és lliure, i per a tothom que vulgui venir a resar hi ha permanentment oberta la Capella de la Sang des de les 09:30 fins les 20:30.

La contribució que demanem als visitants ve donada per les necessitats estructurals de conservació i restauració del temple gòtic que acull la nostra comunitat i del patrimoni moble que conté.

L’ús cultural de la Basílica és la base del finançament de les obres i accions concretes que cal emprendre. Per protegir i posar en valor el patrimoni hem optat per un model de gestió basat en una experiència de visita: el crowdfunding turístic. Els nostres visitants no només veuran i coneixeran aspectes relacionats amb la religió, amb la fe, amb la cultura, l’art, l’arquitectura i la història, sinó que també sabran de les necessitats de conservació de l’edifici que visiten, i veuran que amb la seva contribució col·laboren directament a una obra en concret. Això suposa una vinculació dels visitants amb el lloc visitat, i els converteix en els millors ambaixadors de la Basílica, en nous mecenes.

Més informació sobre les visites guiades

Informació sobre les visites nocturnes

COMPRAR ENTRADES

Pot sol·licitar més informació per telèfon +34 933184743 o per correu electrònic: cancelldelpi@gmail.com

Basílica de Santa Maria del Pi és membre de Turisme de Barcelona.

Logo-Member