Lliurament dels primers diplomes de mecenatge a Santa Maria del Pi

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Santa Maria del Pi lliura els diplomes de mecenatge cultural a les primeres entitats i empreses que han participat en el projecte de crowdfunding turístic

Turisme de Barcelona, l’agència de viatges Barcelona Guide Bureau (BGB) especialitzada en experiències culturals, WE Barcelona (World Experience Barcelona), Mahala Comunicació i Ideografia, han estat els primers receptors del diploma de mecenes que els acredita com a col·laboradors de la Basílica

Barcelona, dijous 29 de gener de 2014. Santa Maria del Pi, una de les joies del gòtic català més emblemàtiques de Barcelona, va posar en marxa el passat mes de gener un innovador model de gestió cultural basat en la implicació del visitant amb les necessitats de la Basílica convidant-lo, així,  a convertir-se en micromecenes. entrega diplomes Des del mes de gener, prop de 20.000 turistes han gaudit de la visita a la Basílica, el Tresor, el Museu, el Jardí, la sala d’exposicions de la Cripta i alguns d’ells també del Campanar i les magnífiques vistes de la ciutat des d’aquesta privilegiada talaia de Ciutat Vella. La Basílica ha volgut reconèixer a les institucions i empreses que han donat suport al projecte, fent-ne ressò dins el mercat turístic que visita Barcelona i comercialitzant-lo com una experiència única i singular. Els primers diplomes de mecenes de la Basílica de Santa Maria del Pi els ha lliurat l’equip de la Basílica a:

  • Turisme de Barcelona com a institució que ha col·laborat amb el projecte des del primer moment. La visita que es pot fer a les nostres instal·lacions s’explica i es publicita al web de Turisme de Barcelona.
  • Barcelona Guide Bureu és una de les agències que guia i acompanya a més turistes per Ciutat Vella i els ofereix un producte d’alta qualitat i molt especialitzat. Barcelona Guide Bureu també ha contribuït a donar a conèixer el crowdfunding de la Basílica entre els seus clients.
  • De la mateixa manera, hem volgut agrair especialment a  WE Barcelona, una altra agència especialitzada que ofereix experiències úniques.
  • Finalment, anomenar a Mahala Comunicació i a Ideografia que també han rebut el diploma de mecenes de la Basílica per la seva contribució en fer visible la nostra bona imatge, per la comunicació i pel compromís amb el projecte.

Micromecenes La Basílica, juntament amb DNA Turisme i durant aquests primers mesos del projecte, ha posat en marxa diverses accions per fer-se visible dins el mercat turístic. Una d’elles ha consistit a convidar els guies oficials de Catalunya a conèixer-nos per tal de saber què és exactament el que podem –i per tant poden ells també– oferir. Més de dos-cents guies oficials han passat per la Basílica i molts d’ells ja estan portant els seus grups. D’aquesta manera,  la Basílica ha volgut també reconèixer la seva implicació lliurant-los un diploma que els acredita com micromecenes del projecte de Santa Maria del Pi. Visita, descobreix i participa. Viu una experiència. Amb aquest nou model de gestió, un dels primers que s’engega a Europa, l’equip que hi treballa amb rigor i entusiasme espera fer de la Basílica la visita més singular de Ciutat Vella i pretén aconseguir que la visita esdevingui una estada no convencional, una experiència nova on quedin vinculats el visitant i l’espai visitat, convertint així els turistes en els nous mecenes del Pi.  És important fer saber que, per tal que el grau d’implicació sigui més reeixit, els ingressos derivats de la gestió turística es destinaran única i exclusivament a finançar les obres definides en el Pla Director. diplomes_campanar ­ La visita es pot realitzar com un vulgui, tant lliure com guiada i durant les següents dates i horaris: Visita lliure:

  •  Temporada baixa: 11 de novembre – 7 d’abril

De dilluns a dissabte de 10:00 a 18:00 hores Diumenges i festius de 17:00 a 19:00 hores

  • Temporada alta: 8 d’abril – 10 de novembre.

De dilluns a divendres de 10:00 a 19:00 hores Dissabtes de 10:00 a 18:00 hores Diumenges i festius de 17:00 a 20:00 hores Per realitzar la visita completa guiada, que inclou la pujada al campanar, cal fer reserva prèvia al telèfon, 93 318 47 43, o bé per correu electrònic a info@basilicadelpi.cat. La visita es realitza en grups de 25 persones com a màxim. Donatius Tourist Experience Crowfunding Basílica de Pi:

  • Visita lliure (Basílica, Tresor, Museu, Jardins i Sala Exposicions)

Individual (adults 4 €, nens i majors de 65 anys 3 €). Grups de més de 20 persones (adults 3 €, escoles 2 €) Famílies amb 2 o més nens, 12 €.

  • Servei de guia de grups (reserva amb 24 hores d’antelació): 3 €.
  • Visita completa guiada (amb campanar): adult 12 €, nens (de 7 a 16 anys) i majors de 65 anys 8 €.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.