II Cicle de Música Històrica i Patrimoni ARS LONGA

A partir del 3 d’octubre i fins al 12 de novembre de 2015, acollim cinc dels set concerts del II Cicle de Música Històrica i Patrimoni ARS LONGA, una selecció que inclou música secular i música profana de la història musical d’Europa. Sense dubte, la millor manera de viatjar en el temps a través de la oïda, tant per les peces seleccionades com per l’acústica d’aquests indrets plens d’història. Logo Ars Longa petit
 
 CALENDARI DE CONCERTS
 
 1.    Fortuna d’un gran tempo
: Dissabte 3 d’octubre, 19 hores. Capella de Santa Àgata – MUHBA. Marc Guerris, contratenor / Albert Riera, tenor / Meritxell Genís, viella / Eloi Fuguet, flautes de bec / Xavier Alern, viola de mà i llaüt. Programa musical: Canzoniere. Música de G. Dufay, J. Desprez, J. Cornago i B. Tromboncino. Entrada gratuïta.
 
 2.    Duet Fuguet – Santacana
: Diumenge 4 d’octubre a les 20:00. Capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi. Eloi Fuguet, flautes de bec i Amat Santacana, violoncel. Programa musical: No em barroca! Música de J. S. Bach, B. Marcello, G. Frescobaldi, E. V. Dall’Abacco, etc. Entrada gratuïta amb donatiu.
 
 3.    Auditexaudi
: Dijous 15 d’octubre a les 21:30 hores. Capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi. Veus: Lorena García / Lucía Cano / Montserrat Vives / Carme Mora / Dinna de Rosa / Paloma Báscones, directora. Programa musical: Des-enterrant. Ritual mossàrab de difunts. Entrada gratuïta amb donatiu.
 
 4.    Marta Rodrigo, Emili Brugalla, i Antoni Trigueros
: Divendres 16 d’octubre a les 20:30 hores. Biblioteca de Catalunya. Marta Rodrigo, mezzosoprano / Emili Brugalla, piano / Antoni Trigueros, recitats / Josep Sala, direcció escènica. Programa musical: El mirar de la Maja. Entorn a Granados i a a tonadilla escènica. Entrada gratuïta amb donatiu.
 
 5.    Locus Desperatus
: Dissabte 17 d’octubre a les 21:30 hores. Capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi. Anaïs Oliveras, veu / Fernanda Rojo, veu / Meritxell Genís, viella / Pepe Luna, llaüt / Oriol Casadevall, viella Programa musical: Selvaggia fera. Un bestiari musical. Música del Trecento italià. Entrada gratuïta amb donatiu.
 
 6.    Tricinium
: Diumenge 18 d’octubre a les, 19 hores. Capella de la Sang de la Basílica de Santa Maria del Pi. Albert Riera, tenor / Antoni Trigueros, tenor / Tomàs Maxé, baix-baríton. Programa musical: Vibrant. Música profana vocal del Renaixement: Obres del Cançoner de Lisboa, Francisco Guerrero i Juan Vásquez. Entrada gratuïta amb donatiu.
 
 7.    O Vos Omnes + Vespres d’Arnadí
: Dijous 12 de novembre a les 21 hores. Església de la Basílica de Santa Maria del Pi. Maria Hinojosa, soprano / Marta infante, mezzosoprano / Francisco Fernández-Rueda, tenor / Jordi Ricart, baix / Xavier Pastrana, direcció. Programa musical: J. S. Bach, Oratori de Nadal. Entrada: 20 euros. Descomptes per a estudiants de l’ESMUC, Liceu, ESEM i Departament d’Art i Musicologia de la UAB. Podeu ampliar informació sobre el cicle aquí

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.