Excursió parroquial a Rupit i al Santuari del Far

El diumenge 22 de novembre, farem la primera sortida del curs. En aquesta ocasió visitarem el poble de Rupit, que conserva tot el seu encant medieval, i el Santuari de la Mare de Déu del Far, encimbellat a la cinglera del Collsacabra. muntatge
 
 Ens trobarem a dos quarts de nou del matí a la parada d’autocars de la Plaça Catalunya (Rivadeneyra-Hard Rock Cafe) per arribar a Rupit després de fer la parada tècnica de l’esmorzar. Visitarem les cases rústiques, l’impressionant pont penjat de fusta, l’església barroca de Sant Miquel i ens perdrem pels seus magnífics carrers empedrats. A mig matí, tornarem a pujar a l’autocar i anirem al Santuari del Far, on fruirem d’unes magnífiques vistes sobre el pantà de Susqueda, els cingles de Tavertet, les Guilleries i el massís del Montseny. Dinarem al restaurant del Far o a la zona de pícnic els que no tinguin por del fred que hem de suposar que farà i després celebrarem junts l’Eucaristia. Està prevista l’hora d’arribada a Barcelona entre les vuit i dos quarts de nou del vespre.
 
 El preu de la sortida és de 15,00 € i de 7,50 € pels més joves de 16 anys.
 
 El menú és de 16,00 €.
 
 Podeu fer la vostra inscripció per telèfon (933 184 743), per correu electrònic (info@basilicadelpi.cat) o a la sagristia.
 
 Us hi esperem!

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.