Excursió a Sant Benet de Bages

El diumenge 7 de juny, dia de celebració del Corpus Christi, visitarem el monestir de Sant Benet de Bages, antiga abadia benedictina fundada cap el 960 i considerada un dels conjunts patrimonials més interessants del nostre país. Actualment, sota el nom de Món Sant Benet, l’espai reuneix el monestir medieval, totalment recuperat i reformat, la casa modernista de la família de Ramon Casas i la seu de la Fundació Alícia, que treballa en la recerca alimentària.
Com és habitual en les nostres sortides, dedicarem el matí a la visita cultural del monestir i acabada aquesta ens dirigirem al poble de Navarcles, per dinar i fer-hi després la celebració de l’Eucaristia. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ens trobarem a la plaça de Catalunya, entre Portal de l’Àngel i Rambla a les 08:30 i  l’hora prevista de tornada és a les 20:00. Per dinar es podrà escollir entre Cal Muntané (menú de 18,00 €), un restaurant de Navarcles, o un pícnic amb el menjar de casa al Parc del Llac, un bell indret d’aquesta població del Bages.
Podeu apuntar-vos a la sagristia o bé trucant al telèfon de la parròquia, 933 184 743. El preu de la sortida (autocar + visita guiada) és de 21,00 €. Us hi esperem!
1.1._L_Estany_de_Navarcles

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.