(Català) Excursió a Ripoll i al Santuari de Montgrony

Sorry, this entry is only available in Català. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ja podeu prendre nota de la data de la propera excursió parroquial que serà el diumenge 13 de maig. La nostra destinació serà doble: pel matí visitarem el monestir de Santa Maria de Ripoll, un dels edificis més bells i evocadors de Catalunya que fou fundat vers el 879-880 per Guifré el Pelós, comte d’Urgell, Cerdanya, Girona-Besalú i Barcelona, i on contemplarem la majestuosa portalada, la basílica i el claustre. Tot plegat, un conjunt únic.

Seguidament ens desplaçarem fins al santuari de Santa Maria de Montgrony, en terres del comte Arnau, on contemplarem unes vistes magnífiques, dinarem i oïrem missa. Els més valents encara podran pujar fins al monestir de Sant Pere de Montgrony. Esperem que el temps ens acompanyi i que puguem gaudir d’un magnífic dia de bona companyia.

Us podeu inscriure telefonant a la sagristia (933 184 743) on us donaran detalls de preu i horaris. També podeu fer-ho per correu electrònic a info@basilicadelpi.cat

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.