El Pi a “Art Endins”, nou programa del Canal 33

El pròxim 29 de setembre, el Canal 33 estrena “Art Endins”, una nova producció del Departament de Programes Culturals que proposa un viatge pel patrimoni artístic de Catalunya i pretén donar a conèixer l’enorme riquesa patrimonial i la seva distribució en tot el territori del país, aprendre a mirar i a estimar les obres d’aquest patrimoni artístic prenent consciència del seu valor i convidar l’espectador a visitar aquest patrimoni, a fer-lo seu i a tenir present la importància de preservar-lo.

“Art Endins” vol donar protagonisme a les obres que formen part del nostre patrimoni. Ho fa a través de les seves històries i anècdotes amb l’ajut puntual dels historiadors, conservadors i experts que millor les coneixen.

Entre altres mostres del nostre ric patrimoni també hi haurà un moment per parlar del que conserva la Basílica de Santa Maria del Pi, en concret del Retaule dels Revenedors i de l’Àngel Tort.

Aplaudim i agraïm la iniciativa i esperem que gaudiu amb aquest espai cultural que s’emetrà els dijous a les 22.30 al Canal 33.

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.