Diumenge, 5 de juny, excursió a Núria

Com ja us anem anunciant des de fa dies, el proper diumenge 5 de juny, feligresia, Esplai i Geganters anirem a passar junts el dia a Núria, una ocasió ideal per compartir vivències i per refermar-nos com a Comunitat.

Un cop superat el drama d’haver de llevar-nos molt i molt d’hora (ens cal ser a Queralbs a les 8 del matí per agafar el tren de càrrega del cremallera per encabir-hi els gegants i per tant, l’autocar sortirà a les 05:45 de la matinada de la Plaça Antoni Maura, Av. Catedral-Via Laietana) és segur que la jornada serà fantàstica.

El preu de la sortida serà de 16,00 €, gràcies a l’acord aconseguit amb FGC, doncs tenim un preu quasi simbòlic pel cremallera.

Podrem fer alguna caminada adaptada a les possibilitats de tothom, farem ballar els gegants del Pi, podrem participar de les activitats per a petits i grans que ens estan preparant els nois i noies de l’Esplai i hi haurà temps per fruir del magnífic entorn.

Dinarem de pícnic o en algun dels restaurants del santuari i per la tarda, celebrarem junts l’Eucaristia als peus de la Mare de Déu de Núria.

Ja cap al tard, i amb el darrer cremallera, farem la tornada a Queralbs i a Barcelona, on arribarem molt cansats i encara més satisfets.

Ja us podeu inscriure a la sagristia, trucant al 933184743 o escrivint un mail a info@basilicadelpi.cat.

No hi falteu!!

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.